Gondolatok, érzések, mindenfélékről...

Friss topikok

Feliratkozások


Add to Google Reader or Homepage

Vágyak... csapdák...

2009.09.30. 00:00 Jasmioneee

Sok egyedül élő, társat kutató ember mondja, hogy szerelmes szeretne lenni, de nem tud, mert fél attól, hogy esetleg visszautasítják. Emiatt ha valaki közelít hozzá, ő félelemből bezárkózik, ki tudja, a másik talán bajt okoz, megsebzi. Ki tudja, a másikkal talán gond lesz. Emiatt aztán úgy gondolják, jobb szomorúan bár, de inkább egyedül lenni, mint valaki mással boldognak, mert a boldogság veszélyeket rejthet.

Azonban szeretni, csak a szerelem minden fájdalmával együtt érdemes, vagy sehogy. A szerelem testi, lelki, érzelmi vágy. Kifejezhetetlen, egyedi, senki mással többé soha nem átélhető, megismételhetetlen, minden századmásodpercében az egész világot tartalmazza. Nem birtokol, és nem is bitorol. Szabaddá tesz.

Nem kell mindenkit szeretni, mert azt úgysem lehet. Akiket szeretsz, azokat viszont szeresd méltón. Akkor nem kell félned többé a kapcsolatoktól. Merj szeretni, és meglepődsz majd milyen gazdagnak fogod érezni magad!

Örökké... Ez alighanem azt jelenti a szerelmesek nyelvén, hogy bármikor is érjen véget, téged sosem felejtelek el...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jasmioneee.blog.hu/api/trackback/id/tr211417186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása