Gondolatok, érzések, mindenfélékről...

Friss topikok

Feliratkozások


Add to Google Reader or Homepage

Digital Festival 2009

2009.05.04. 21:08 Jasmioneee

Eddig nem volt időm nagyon írni, de nem hagyhatom említés nélkül, mert hiszen a rendezvény nagyon sikeres volt, tartalmas és a válsághelyzet ellenére népszerű.

Kedvencem a NEO Interactive új fejlesztése: http://internetgalaxis.com/

Borissza Kitti is lenyűgözően pörgött a színpadon, és a Kutyasuli.hu négylábú résztvevőkkel is emelte a rendezvény színvonalát (kutyásként ez számomra nagyon fontos!!!)

Fabricius Gábor kicsit rohanva és lazán töltötte ki a neki jutó pár percet, de Kealy Brian és Kearny Andrew nem csak tartalmában, hanem előadásmódjában is jelentősen magasra tette a mércét.

Nekem személy szerint Litkai Gergely volt a kedvencem, sokat dobott az általános hangulaton stílusával. Nagy ötlet volt őt felkérni a konferhez.

Reméljük jövőre is ellátogathatunk a Digital Festival 2010-es rendezvényére.
 

Szólj hozzá!

Címkék: média marketing internet konferencia online festival fabricius digital kutyasuli litkai borissza internetgalaxis

A bejegyzés trackback címe:

https://jasmioneee.blog.hu/api/trackback/id/tr601103951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása