Gondolatok, érzések, mindenfélékről...

Friss topikok

Feliratkozások


Add to Google Reader or Homepage

A kályha és a könyvek

2009.02.01. 22:55 Jasmioneee

Hejehujahajj, itt a szép új év.

Már akinek szép a gazdasági válság.

Nálunk is beszerződött egy fatüzeléses kályha, a gázfűtés megsegítésére, nem a kiváltására. Volt egy nagy 250 literes akváriumunk, amiben lakott két sügér és fél kiló alga. Sügerek elköltöztek garzonba, algák meg valahová "melegebb éghajlatra", az akvárium helyére meg megérkezett A KÁLYHA. Vas. 100 kg vas. Nem lenne ecccerű elvinni a MÉH-be, mert q...va nehéz. Behozni sem volt egyszerű, két markos legény, meg én mint markos leány ügyködtünk rajta. De szuperál. Mindenki nagy örömére. A macskák azóta csak ott szeretnek aludni, ha vígan parázslik benne a fa. :D Hogy a gázszámla megérzi-e, az még kérdés, de egy biztos, ha Julia Tymoshenko meggondolná magát, akkor megfagyni már nem fogunk. :D

Könyv

Egy igen igen kedves és nagyrabecsült barátom megajándékozott kb. 30 db könyvvel. Csak úgy. Mondván költözik, kidobni nem akarja, és inkább adná olyan helyre, ahol értékelik. Az első darabot még aznap este elolvastam, mert hogy egy kis 100 oldalas füzetkének nézett ki. Nem olvasok gyorsan, így Buckminster Fuller könyve, az Operating Manual for Spaceship Earth kb. két és fél órára kikapcsolt az estéből, és adott némi gondolkodni valót az elkövetkezendő napokra.

Hát emígyen vannak a napok la'. :)

Szólj hozzá!

Címkék: fuller gazdasagi valsag buckminster spaceship earth

A bejegyzés trackback címe:

https://jasmioneee.blog.hu/api/trackback/id/tr94917176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása